26 de novembre, 2021

VIATJANT PER L'ESPAI 26.11.21

Hola a tots i a totes, ja tornem a estar aquí per anunciar-vos UNA BONA NOTÍCIA!


Ja podem explicar a tothom que hem començat un projecte nou. La setmana passada vam rebre una carta des de l'espai on ens demanaven ajuda per poder tornar a la Terra. A en PIPO resulta que se li ha espatllat la seva nau espacial i com que és una mica despistat no sap ben bé on és. Ara tenim un astronauta que es troba perdut i envoltat de moltes estrelles i necessita la nostra ajuda!!!Entre tots hem deduït per la seva vestimenta i les estrelles que l'envolten que està per l'ESPAI.
            🌍🌑🌚🌜🌛🌞🌟🌘🌙🌏
Ara ens caldrà investigar molt per poder ajudar a en Pipo a tornar a casa seva. 
Endavant Xais, tenim un bon repte al endavant!  




 
Aviat ens anirà donant més pistes i estarem molt atents per seguir ajudant-lo. Ens haurem de convertir en grans investigadors/es.

Hem demanat ajuda a la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua perquè ens deixin contes sobre l'espai, l'Univers, les estrelles, la lluna, els planetes... tot el que ens calgui per anar recopilat informació i aprendre molt. 
Entre tots hem muntat la nostra 
     🌟🌟🌟  BIBLIOTECA ESTEL·LAR   🌟🌟🌟





Aviat farem els nostres equips d'investigadors/es per treballar cooperativament i anar investigant tot allò que volem saber sobre l'espai.

Per començar estem molt encuriosits per saber quants planetes hi ha i com són.

Així que hem  visionat molts vídeos explicatius i hem "rebuscat" en els llibres d'informació per anar sabent més sobre el tema.

I quina millor manera d'aprendre que creant el nostre propi Sistema Solar a la classe? Aquarel·les en mà i a dibuixar i a pintar planetes per convertir la nostra classe en un petit univers.🎨










+KMATES
També hem aprofitat per jugar amb la pissarra digital a un joc nou del +kmates. Cada vegada dominem més la numeració fins al 10 i la descomposició de la desena. Endavant Xais! Ara podem jugar tots des de casa.






Per acabar, no ens oblidem de les lletres i seguim treballant molt i molt el seu traç i escrivint per practicar. Aquests dies hem conegut la lletra P i hem presentat EL POT DE LES LLETRES. Estigueu atents perquè algun dia us arribarà a casa amb algunes de les lletres treballades i l'haureu d'omplir 😉


STEAMGLISH 

Després de molts dies d'assajar per fi hem pogut representar l' obra de teatre que hem estat preparant alguns alumnes a l'hora d'steamglish. Els nostres companys de la classe dels Elefants també ens han vingut a veure. Ens hem esforçat molt i ho hem fet de meravella. Well done girls and boys!

Aquí teniu la gravació perquè pugueu veure als artistes!





Hip hip hooray for the artists!

ENGLISH TIME 

Continuant amb la família hem dibuixat el nostre arbre genològic i hem fet descripcions: this is my...

L'HORA DE FER MÚSICA

Aquests dies estem aprenent cançons sobre el projecte de l'espai. La de "Vine amb mi" ens encanta perquè té tanta marxa que ens posem a ballar només escoltar-la.


També hem escoltat i representat "Peer Gynt al palau del rei de la muntanya", una música d'Eduard Grieg que descriu les peripècies d'un noi per escapar-se d'una cova vigilada per trolls. La música comença molt fluixa i lenta però es va accelerant i acaba forta i ràpida. Creieu que Peer Gynt podrà sortir de la cova finalment?



OBJECTIU GENERAL
Us animem a participar en un concurs de fotografia per mostrar la vostra percepció de l'Objectiu General. Segur que trobareu com transmetre la positivitat, l'entusiasme, la creativitat i la disposició al canvi a través d'una imatge que podeu captar amb la càmera. 
Podeu participar enviant-me la vostra fotografia per correu electrònic.
Esperem rebre les vostres fotos i donar molta feina al jurat.
Al gener sabrem quines fotografies han guanyat!


Ens veiem a la propera entrada amb més notícies d'en PIPO!

PETONS DE XAIS









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada