12 de novembre, 2021

XAI, OVELLA, MOLTÓ I MÉS...

Hola famílies,

Ja tornem a ser aquí una setmana més treballant en el nostre PROJECTE DELS XAIS🐑🐑🐑.

Aquests dies hem pogut crear els nostres murals amb tota la informació. Hem enganxat imatges, confegit paraules claus del nostre tema i hem escrit alguna petita frase per després poder fer les exposicions a la resta dels grups.

Després de molts dies d'organitzar la nostra informació i d'assajar la nostra exposició ha arribat el dia de fer-la als nostres companys/es. És difícil parlar en grup i explicar tot allò que sabem però ho hem fet força bé!!! Ens han fet moltes preguntes i les hem respost súper, súper bé. FELICITATS, XAIS!!!


Seguim treballant les vocals en lletra lligada i ja estem a punt per començar a treballar les consonants. En Pau i  la Xènia tenen moltes lletres preparades per portar-les i treballar plegats.
Mentrestant us deixem uns vídeos de les vocals per poder practicar el seu traç.


ENGLISH TIME

Aquests dies hem començat a parlar de la família i a aprendre  vocabulari.
Estem fent uns titelles de dit que portarem la setmana vinent i així podrem cantar aquesta cançó. Cadascú l'ha personalitzat amb els diferents membres de la seva família. 


STEAMGLISH

Aquesta setmana ens hem convertit en robots, ens hem posat en petits grups per tal de crear un codi amb ordres amb les targetetes i després complir-les tot fent veure que som BEEBOTS🐝. Un company de l'equip dissenyava les ordres, l'altre programava el robot i el guiava per fer el desplaçament i l'últim feia de robot i havia d'obeir a les ordres donades. Creieu que hem aconseguit seguir les ordres i arribar al punt indicat?


El grup que fa anglès, la setmana vinent farà la representació del teatre: The wolf and the seven sheep. Ai quins nervis!!!Recordeu de portar el dimarts 16 de novembre pel matí la roba que els hi hem demanat. 

+KMATES
Com bé sabeu estem practicant molt i molt la numeració, aquests dies hem estat jugant i treballant amb la recta numèrica i també amb la graella de deu per comptar, afegir, treure i jugar amb els nombres i les seves possibilitats.
Per acabar la setmana, hem presentat el nostre nou REKENREK. Al passadís d'Educació Infantil tenim un Rekenrek molt gran per treballar les unitats fins a la desena. També cadascú de nosaltres, a la seva capsa de +kmates, també en té un per anar practicant. Us animem a construir-vos un Rekenrek a casa per poder jugar-hi tots junts. Els Xais estem molt contents de poder-hi jugar. Ells us poden explicar com es juga.Com hem jugat al Rekenrek? Doncs estigueu ben atents:

- Col·loca el nombre de boles que digui la mestra en un costat del Rekenrek. Pensa si es pot fer de més maneres utilitzant les dues fileres.

D'aquesta manera anem treballant la descomposició del número a partir del material manipulatiu. Aquí teniu els exemples que hem fet a l'escola.

FEM PSICO!

A les estones de Psicomotricitat estem treballant l'equilibri i els desplaçaments. Explorem diferents maneres de moure'ns individualment i en parelles: cap enrere, de costat, ajupits, un a sobre de l'altre, fent el carretó, transportant objectes, ... També fem curses amb circuits.  
L'estona que ens agrada més és la que fem jocs al pati. Sempre volem repetir els mateixos jocs, i és que amb la repetició aprenem el funcionament, comprenem les estratègies i acceptem les normes del joc. 


Ja per acabar volem informar-vos que la setmana passada tota l’Escola Tabor ens vam reunir al pati esportiu per assistir a la presentació de l’objectiu general per al curs 2021/22. Enguany ajudarem a formar persones positives, entusiastes, creatives i disposades al canvi

Ja estem a punt a punt d'acabar els nostre projecte i endinsar-nos en un de nou....EL PROJECTE DE L'ESPAI ENS ESPERA🚀🌙🌘🌟🌌.

Aviat us ho explicarem tot.

PETONS DE XAIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada