10 de juny, 2022

ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES!!! 10.06.22

Bon dia famílies,

Ja tenim recollida tota la informació del nostre arbre i per equips hem pogut fer un pòster amb tot allò que hem anat aprenent. Aquesta vegada hem pogut escriure petites frases informatives i enganxar algunes de les mostres que vam recollir a la nostra sortida pel poble.

Entre tot l'equip d'investigadors hem pogut repartir-nos tot allò que volíem explicar i hem fet una exposició als nostres companys/es de classe al pati dels petits.





ART A LA NATURA

Aprofitant el bon temps i el projecte dels arbres hem anat recollint elements de la natura tant el dia que vam fer l'itinerari pel bosc com el dia que vam anar a fer de guardians del bosc. Teníem moltes safates plenes de tots els "tresors de la natura" que havíem recollit (pinyes, flors, llavors, fruits, fulles, pètals, pedres, troncs, pals...🌷🌸🌴🌱🌰🍁🍂.
Així que una tarda vam sortir al Parc Municipal a l'ombreta dels seus pins i vam fer una activitat de Land art tot fent servir la nostra creativitat i imaginació tal i com ens diu el nostre nostre objectiu d'escola que hem anat treballant al llarg del curs. .
Aquest ha estat el nostre procés creatiu i aquesta la nostra creació artística a la natura. Esperem que us agradi.












ENGLISH TIME

We present the story of: 
"We are going on a bear hunt" 🐻


Com ens ha agradat tant aquest conte, els Xais ens vam convertir en exploradors i exploradores. Així doncs, vam fer els nostres 'binoculars' and we are going on a bear hunt!!!! 






I no podia faltar aquesta cançó que ens encanta cantar-la i representar-la.


L'HORA DE FER MÚSICA

Estem aprenent les cançons de convivències, aquelles que cantarem a l'autocar i quan arribem i fem colles, quan trobem notícies del nostre follet Melic, quan anem a dinar i a sopar, ... Segur que ho passarem MOLT REBÉ!! Cliqueu als enllaços per escoltar-les:

ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES

EL FOLLET

ELS FOLLETS DEL BOSC 

SI MARXEM D'EXCURSIÓ





CONVIVÈNCIES
Ja estem a punt de marxar de convivències. Com bé sabeu aquests dies hem estat assajant les nostres colles, el nostre crit i cantant totes les cançons de convis.
També hem tingut la gran sort de trobar el bagul del FOLLET MELIC amb tots els seus secrets a dins.
No us podeu imaginar la il·lusió que ens fa tenir notícies seves, ara ja ens espera al bosc màgic per viure moltes aventures junts.
Aprofiteu el cap de setmana per acabar de fer la motxilla i no us oblideu de res. Dilluns al matí ens trobarem amb el nostre penjoll de colles, la nostra motxilla de convis ben marcada amb la cinteta que us hem donat i tot enllestit per viure les nostres primeres convivències.










Estigueu atent a les xarxes socials que us mantindrem informats de la nostra aventura.
Tornant de convivències ens espera la recta final...tarda d'esports, jocs d'aigua i la festa de final de curs amb la nostra dansa.
El dimecres 22 serà la nostra última entrada al blog.

PETONS DE XAIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada