15 d’octubre, 2021

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG! 15.10.21

Estimades famílies,

Ja tornem a ser aquí un any més amb el nostre estimat blog per explicar-vos les nostres experiències i aprenentatges dins l'aula.
Primerament donar-vos la benvinguda, estem desitjant que el blog us agradi molt i que ens seguiu amb molta i molta il·lusió.
Tal i com vam dir a la xerrada de famílies donem la benvinguda als nous companys de la classe:Hola Denís, Nadia i Andreu👄.


Com ja sabeu estem treballant el
PROJECTE DELS XAIS🐑🐑🐑 i aquest primer ha estat intens i hem après moltes i moltes coses.
Amb l'ajuda d'en XIP, la nostra mascota que és molt divertida, hem après a dibuixar un xai. Sembla molt difícil, però ens ha sortit d'allò més bé gràcies a les indicacions d'aquest vídeo. Mireu, mireu!









Ja tenim els nostres grups d'investigadors a punt per endinsar-nos en el món dels xais i aprendre. Van sorgir moltes preguntes sobre què volíem saber dels xais i les hem agrupat en aquests 4 grans grups:

- Com són els xais?
- D'on i com neixen els xais?
Què mengen?
- On viuen els Xais?








De mica en mica us anirem explicant com es va desenvolupant el projecte.
També dir-vos que hem conegut en PAU i la XÈNIA, els amics que ens aniran presentant les lletres lligades i que ens aniran guiant i acompanyant en el nostre procés lecto-escriptor.

FEM PSICO!
Els divendres al matí ens agraden molt perquè fem psicomotricitat. Recordeu que posem els mitjons antilliscants a l'escola (no els porteu posats) perquè altres estones durant la setmana també els utilitzarem, i per això els tenim guardats en una capseta de la classe. Us els tornem cada setmana per rentar-los.

Aquestes primeres setmanes hem fet joc lliure a la sala de psico amb les peces toves, la corda, els saquets, etc. A la segona part de la sessió hem sortit al pati i hem fet jocs d'atrapar: "gats i ratolins", "cuba-libre", "Pepets i Pepetes".







L'HORA DE FER MÚSICA
A les estones de música hem après les cançons de "Oh, be negre" i "La pastoreta". Les cantem amb mímica, les representem, les acompanyem amb instruments.
Hem jugat al Rei del Silenci i a fer de Caçadors de sons, tot inspirant-nos en la cançó "TOT SONA" de la Dàmaris Gelabert.
També hem treballat la intensitat del so (fort, mig-fort i fluix)a partir de l'audició "Simfonia de la sorpresa" de J.Haydn.
(CLIQUEU ALS ENLLAÇOS)





EL JOC DEL REI DEL SILENCI:


FORT, MIG-FORT I FLUIX:



ELS I LES JOSEPH HAYDN DIRIGINT AMB LES BATUTES:


ELS REIS I REINES QUE ES VAN ADORMINT QUAN LA MÚSICA ÉS FLUIXA:


ENGLISH TIME
Aquests dies hem estat aprenen les característiques dels xais en anglès. Hem vist vídeos i hem cantat aquesta cançó. 




També hem jugat al joc: I spy with my little eyes something... blue. És el joc del veig veig però en anglès. 

STEAMGLISH 
Al matí d'Steamglish ens partim en dos grups per fer una estona d'anglès on estem preparant el teatre del conte: The wolf and the seven sheep i estem fent una casa de pastor per poder teatralitzar l'obra als nostres companys.
El grup que fa robòtica aquests dies estem treballant amb les Bee-boots programant-les per a poder trobar les lletres que formen el nostre nom.





Abans d'acomiadar-nos fins la propera entrada us volem deixar una SORPRESA. 
Esperem que us agradi i molt!!!



PETONS DE XAIS






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada